Sporthorses  

Atgriezties   Sporthorses > Reglamenti, artikuli, skaidrojumi - Regulations, articles, explanati
Lietotājvārds
Parole
TIRAINES STALLI Reģistrācija FAQ Dalībnieku saraksts Kalendārs Atzīmēt visus forumus kā: izlasīti

Atbildēt

Ievietot rīkus Rādīt režīmus
Seni 06-01-2010, 09:39
vigo vigo ir bezsaistē
Lietpratējs(a)

Reģistrācijas datums: Aug 2005
Sūtījumi: 390 vigo is on a distinguished road
Noklusējums

Jā, piekrītu, varbūt vajadzēja sākt ar 105 cm, bet ņemot vērā, ka tas ir 2 fāzu maršruts, zinot, ka Sergejs liek ļoti apdomīgus maršrutus, labām līnijām, tad pirmā fāze varētu atbilst vairākuma vēlmēm līdz 110 cm, otrajā fāzē, visu cieņu, ja tiešām būs kas nopietnāks lecams. Viegli jau nebūs tāpat, sezonas sakums.
16.01. ir treniņsacensības, iespēja aizbraukt, bišk rast pārliecību saviem spēkiem un varēšanai. 100 cm uz atzīmīti un mēgināt lekt maršrutiņu līdz 110.Decembra treniņmačos uz 100 cm bija 35 dalībnieki, uz 110, ja nemaldos 4 maiņas pa 5.
Vēl labā atmiņā man ir Inčukalna Zirgu Dienu dāmu maršruts 115 cm ar 55 dalībnieku pāriem, tur vismaz treša daļa ir amatieres, kas varētu lekt arī ZČ amatieros. Gan saņemsies un būs, kas lec.
Atbildēd ar citātu
Seni 06-01-2010, 11:16
sagoo2 sagoo2 ir bezsaistē
Speciālists(e)

Reģistrācijas datums: Jan 2007
Sūtījumi: 1,061 sagoo2 is on a distinguished road
Noklusējums

tur jau ir tā lieta, ka mēs varam cerēt uz Sergeja spēju just dalībnieku sagatavotības pakāpi. Tomēr daudz vieglāk būtu visiem, ja maršruti atbilstu nolikumā norādītajiem augstumiem. Ne man tev vigo, stāstīt cik lielas mēdz būt acis mūsu sportistiem, ieraugot 110cm Lietuvā vai Igaunijā...
Inčukalnā man sanāk tajā maršrutā 12 amatieri, nuuu varbūt 13.
Tomēr lai vai kas mums tur jālec, es super priecājos, ka ir tie amatieri atsevišķi no visiem citiem, lai arī cik dažāda mūsu pieredze būtu (cits nav lecis neko, cits lecis gana daudz), tā ir iespēja cīnīties savā starpā kā līdzīgiem un neķert kreņķi, ka bezbailīgie bērni un profesionālie sportisti mūs atstāj aiz borta
Seni 06-01-2010, 12:03
vigo vigo ir bezsaistē
Lietpratējs(a)

Reģistrācijas datums: Aug 2005
Sūtījumi: 390 vigo is on a distinguished road
Noklusējums

Jap.
Man pat radās iespēja un vēlme sagādāt nelielas dāvaniņas amatieru Ziemas čempionāta posma uzvarētājiem, fināla uzvarētājam Eggersmann zirgu segu. Protams, ja organizatori piekritīs. Vēl jārunā.
Ja tiešām šī amatieru lieta aizies LV, atbalstītājus kopējiem spēkiem piesaistīsim, kaut pa kādam nieciņam, bet prieks no tā ir liels. Liešos ar pasniedza dažādas sīkas dāvaniņas (krekliņus, keponus, piekariņus, bilžu rāmjus), rozeti, kausu ir uhhhhhhhh.... ļoti patīkami. Motivācija censties, mācīties, cītīgi trenēties. Baile lekt pazūd ar tos Leišu pilnos 115 cm maršrutus, kad esi laukumā ar līdzīgiem, uznāk azartiņš. Tur jau tas knifs ir, ja gribi konkurēt ar leišu vai igauņu amatieriem viņu pilnajos 110 vai 115 cm maršrutos, mājās jāvar izlekt tīri tas mūsu 120. Pie tam pa lielai daļai ātrumnieks, kas visnotaļ neceļ jašanas kvalitāti, bet gan dragāšanas māniju.
Atbildēd ar citātu
Atbildēt

Ievietot rīkus
Rādīt režīmus

Jauna sūtījuma publicēšanas noteikumi
Jūs varat ne izveidot jaunas tēmas
Jūs varat ne atbildēt uz sūtījumiem
Jūs varat ne pievienot datnes
Jūs varat ne labot sūtījumus

vB kods is Ieslēgts
Smaidiņi are Ieslēgts
[IMG] kods ir Ieslēgts
HTML kods is Ieslēgts
Ātra pāreja

Laika josla GMT +2. Pareizs laiks 04:20.

sporthorses.lv