![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sveiki. Ir radusies šāda problēma.
Ir man iemaukti, kuri visulaiku ir mitri, bet blakus esošie nē.iemaukti ir no ādas, nesen nomazgāti un iesmērēti(jo domāju, ka tas palīdzē) Vai tā mitruma uzņemšana atkarīga no ādas materiāla? Jo blakus esošie ar no ādas. Un ar ko viņus tad apstrādāt, lai nesāktu pelēt? P.S ir turēti visādās vietās, pat dzīvoklī ziemā, kad ir apkure un sauss gaiss ![]()
|
|||
|
|||
|
Ja pelējuma sēne ir ieprinājusies, tad nekas nelīdzēs. Regulāri jātīra, pēc iespējas izvairoties no treknām smērēm, ta vietā lietojot ādas ziepes, jānoslauka pēc lietošanas, nu vai jāpērk jauni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citāts:
Nu pelēt vēl nepelē, bet pēc taustes mitri. Nu jaunus gan pagaidām nevaru atļauties, jo šos pašus nesen iegādājos.
|
|||
|
|||
|
Ja āda principā ir labas kvalitātes (ne presēta, bet tieši īstas ādas sloksnes), tad var drastiski kārtīgi nomazgāt ūdenī ar ziepēm un birsti. Kad izžūst, iesmērēt ar eļļu (smēres ir pārāk "treknas", eļļa tā neaizķepina poras), kad eļļa iesūcas, nopucēt ar vilnas drāniņu un turpmāk turēt sausā, labi vēdināmā vietā un cerēt, ka ar tādu šoka terapiju ādai būs pieticis. Kā arī turpmākai kopšanai izmantot nevis treknos zieķus, bet sedlu ziepes un pēc nepieciešamības reizēm eļļu.
Atruna - es runāju par eļļām, speciāli paredzētām ādas kopšanai, parastā cepameļļa neko labu ādai nedara . Un šis mazgāšanas pasākums nav ieteicams lētā gala iemauktiem, jo tur izmantotā āda šādu eksekūciju riskē nepārciest. |
|
|
||||
|
||||
|
Paldies - ņemšu vērā. Varbūt tiešām ar eļļu vajadzēja iesmērēt, jo es smērēju ar krēmu - un iemauktiem vajadzētu būt no labas ādas, jo pirku no paziņas un viņš teica, ka iemaukti pirkti vācijā no labas firmas un padārgi.
| Rādīt režīmus | |
|
|
Līdzīgas tēmas
|
||||
| Tēma | Tēmas autors | Forums | Atbildes | Pēdējais sūtījums |
| Krāgas, iemaukti! | Rastafara | Arhīvs | 7 | 18-10-2009 12:54 |
| Segli, iemaukti u.c. | sonara | Bode - Market | 0 | 19-09-2009 21:01 |
| Pārdod iemaukti | zirgigravas | Bode - Market | 1 | 11-07-2009 11:56 |
| Segli, iemaukti, bērnu drēbes. | linsija | Bode - Market | 10 | 12-11-2008 20:41 |
| Iemaukti... | renoo | Viss par zirgiem - All about horses | 10 | 11-01-2007 11:14 |