![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ir radusies tāda situācija, ka vienai ķēvītei gados(24) , saimniece pārceļas dzīvot ārpus LV, tapēc zirdziņam ir divi varianti - atrast citas mājas, vai...nu paši sapratāt
Vai ir iespējams, ka kāds uzņemtos rūpes par šo ķēvīti, neskatoties uz viņas vecumu un to, ka vienu actiņu skārusi katarakta un arī otrai tas draud, bet ir tautas līdzeklis ar kuru šo procesu var palēlināt. Vēl arī (vismaz man ir aizdoma) par sprēgām uz pakaļkājām. bet tā, kēvīte jūtas gana sprigana un dzīvespriecīga. P.S neesmu gan saimniece, bet gan viņas kopēja, tapēc man ir svarīgi kas ar viņu notiks. Varbūt tomēr atrodas kāds, kas varētu par šo ķēvīti parūpēties. Ir arī jājama soļos, šad tad viņa pat riksi palaiž.
ieinteresētā Pēdējo reizi rediģēja Ciga : 30-07-2010 at 10:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Ciga, ja tā ir ķēvīte no Dobeles rajona, tad mājas jau ir sarunātas, un labu labās.
Vnk ar visiem darbiem nevaram sataisītie pakaļ. Mans e-pasts barryz15@yahoo.com |
|
|
||||
|
||||
|
Citāts:
Nē, šī ķēvīte ir no Ozolniekiem, ar Jums zvanījās ķēvītes saimniece, bet acīmredzot Jūsu izvēle krita uz citu zirdziņu. Varbūt mūsu zirdziņam ar atradīsies gādīgi saimnieki.
|
||||
|
||||
|
Ķēvīte ir laimīgi atradusi sev jaunas mājas.
| Rādīt režīmus | |
|
|