Sporthorses  

Atgriezties   Sporthorses > Dzeltenās lapas - Yellow pages
Lietotājvārds
Parole
TIRAINES STALLI Reģistrācija FAQ Dalībnieku saraksts Kalendārs Atzīmēt visus forumus kā: izlasīti

Atbildēt

Ievietot rīkus Rādīt režīmus
Seni 11-08-2010, 11:40
arweniemiesojums
arwen arwen ir tiešsaistē tagad
Lietpratējs(a)

Reģistrācijas datums: Jun 2004
Sūtījumi: 582 arwen is on a distinguished road
Noklusējums

Citāts:
Sākotnēji sūtīja rozochka
Es redzēju, ka zirgi savainojas stāvot ne tikai dzeloņdrāšu aploka un kas? Tagad visi saksim stāstīt, ka zirgus nedrīkst laist arī parastos aplokos, bet boksos tie arī savainojas...

Jā bet tās nav PAREDZAMAS lietas, ja, protams, zirgs nestāv kaut kādā kreisajā boksā vai aplokā. Turpretī to, ka dzeloņdrāts ir bīstama var paredzēt, ne velti dzeloņdrāts tiek izmantota karadarbības vajadzībām un cietumu norobežošanai (un ne jau tāpēc, ka labs žodziņš sanāk, bet tāpēc, ka nevar tikt pāri nesavainojoties).
Citāts:
Sākotnēji sūtīja rozochka
Visiem ir savas teorijas, man vieglāk iemācīt savus zirgus domāt par to ko viņi dara un kādas būs sekas ne, ka 24 st. diennakti domāt kas ar tiem var notikt.

Var antropomorfizēt zirgus cik uziet (mācīt viņiem integrāļus un mendeļējeva tabulu pie reizes), bet fakts ir tāds, ka mājas zirga smadzenes ir sarukušas tieši tāpēc, ka cilvēks domā zirga vietā. Zirgs ir atbildība, par ko ir jādomā 24 h diennaktī. Ja, nedod die's, ar to zirgu kaut kas notiks, ko tu vainosi - zirga vājo spriestspēju vai pati sevi?
Zirgu var iemācīt likumsakarības (t.b. izzināt, un izzināšana ne tuvu nav domāšana), bet tas tā pat ir kaķim zem astes, kad sāk darboties instinkti, arī cilvēks paliek par nožēlojamu lopiņu, ja saskaras ar bara instinktu.
Seni 11-08-2010, 12:32
ironiaiemiesojums
ironia ironia ir bezsaistē
Super Moderator

Reģistrācijas datums: Jul 2004
Atrašanās vieta: Dublin IE
Sūtījumi: 4,795 ironia is on a distinguished road
Noklusējums

Citāts:
Sākotnēji sūtīja horses
Tie kas te runa, ka tas ir normali vienkarsi nesastapas ar nopietnam traumam.
nevajag tik parliecinoshi!
Atbildēd ar citātu
Seni 11-08-2010, 14:06
rozochkaiemiesojums
rozochka rozochka ir bezsaistē
Lietpratējs(a)

Reģistrācijas datums: Jun 2004
Sūtījumi: 303 rozochka is on a distinguished road
Noklusējums

Citāts:
Sākotnēji sūtīja arwen
Jā bet tās nav PAREDZAMAS lietas
nu piemērām Nevzorovs aizliedza saviem skolniekiem turēt zirgus el. ganos, un pie tam viņam ir nopietns raksts par to kāpēc un ar krāsainam bildēm. Viņš tur redz bīstamību...
Var paredzēt, ka zirgs sabaidītos var nejauši trāpīt kājai starp restēm boksā – vai tad nevar?!
Ja cilvēkam ir nauda lai sataisītu lielu aploku no dzeloņdrāti, kur zirgiem pietiek vietas gan paskriet, gan mierīgi paganīties, tad es neredzu problēmu. Ja aploks ir maziņš un zirgu daudz, tad es arī stingri pret. Vai nu zirgs ir specifisks (piekrītu, ka visus nevar iemācīt) Vecāku variants, kad zirgi staigā paši pa pilsētu man liekas ir DAUDZ bīstamāks.
Citāts:
Sākotnēji sūtīja horses
Tie kas te runa, ka tas ir normali vienkarsi nesastapas ar nopietnam traumam.
mēs pat zirgus redzējām tika televizora (tikai neapvainojoties, vienkārši šodien labs garastāvoklis...)
Atbildēd ar citātu
Seni 11-08-2010, 15:00
ironiaiemiesojums
Super Moderator

Noklusējums

manuprat elektriskaja ganaa zirgs, panikas situacija, var sapiities un nozhnaugties ne trakaak ka draatiis.. nekas nav labi.

man piemeram loti patik Irijaa dzivzhogi, ieksha tiem gan ir visiem dzelondratis, bet tie zhogi ir loti biezi un augsti. lauki nav puteklaini un zirgi neradz kas uz celja isti notiek.
Atbildēd ar citātu
Seni 11-08-2010, 15:35
renooiemiesojums
renoo renoo ir bezsaistē
Speciālists(e)

Reģistrācijas datums: Sep 2005
Atrašanās vieta: +/- Riga
Sūtījumi: 1,028 renoo is on a distinguished road
Noklusējums

tādeļ jau elektriskais gans nav (vismaz tam nevajadzētu būt) pārak izturīgs - lai zirgam tajā ieskrienot, tas drīzāk saplīst, kā zirgs tajā iepiņkerējas. bez tam, piemēram, skrienot gar el. ganu, un nejauši tam pieduroties, neko vairāk par strāvu zirgs nejūt, tai pat laikā gar dzeloņdrāti kāds plēsums ir garantēts.

mani neviens nepārliecinās, ka zirgs var stāvēt dzeloņdrātīs - pa manam ir pietiekami daudz iespēju zirgam satraumēties pat visdrošākajā aplokā, kur nu vēl kā papildus biedu uzlikt dzeloņdrātis

labi, turiet savus zirgus dzeloņdrātīs, potenciālo brūču fani; man, par laimi, ir iespēja iztikt bez tām
Seni 11-08-2010, 15:53
ironiaiemiesojums
Super Moderator

Noklusējums

kušu kušu renoo, neuzvelcies lieki. ja ir izvēle, es noteikti savuzirgus neturetu draatis. man personigi tas nepatik. bet traumeties var jebkura aplokaa tas tik tiesham.
elektriskos ganus loti biezhi novelk papildus koka aplokam. un pilnigi mierigi zirgs var sapiities taja, ja piemeram seta kautkadu iemeslu delj saluzt un zirgs iekapj snoree vai lentee un cibric projam un cibric paklup un vel sazin ko..
dzeloniem viennozimigi nav nekada estetiska skata un princpa visur kur tie ir tie vnk ir parpalikumi no senakiem laikiem.
Atbildēd ar citātu
Atbildēt

Ievietot rīkus
Rādīt režīmus

Jauna sūtījuma publicēšanas noteikumi
Jūs varat ne izveidot jaunas tēmas
Jūs varat ne atbildēt uz sūtījumiem
Jūs varat ne pievienot datnes
Jūs varat ne labot sūtījumus

vB kods is Ieslēgts
Smaidiņi are Ieslēgts
[IMG] kods ir Ieslēgts
HTML kods is Izslēgts
Ātra pāreja

Līdzīgas tēmas
Tēma Tēmas autors Forums Atbildes Pēdējais sūtījums
Zirgi un aitas! amigo Zirgi - Horses 4 06-05-2010 20:38
Vajadzīgi zirgi keda Zirgi - Horses 29 16-08-2007 11:52
suns un zirgi euzha Viss par zirgiem - All about horses 10 12-03-2007 22:51
Tiek pārdoti šādi zirgi Panda Arhīvs 9 14-02-2007 11:07
Pārdošanā dažāda vecuma zirgi Pierīgā Panda Arhīvs 0 27-01-2006 10:44

Laika josla GMT +2. Pareizs laiks 21:19.

sporthorses.lv