![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Citāts:
Jā bet tās nav PAREDZAMAS lietas, ja, protams, zirgs nestāv kaut kādā kreisajā boksā vai aplokā. Turpretī to, ka dzeloņdrāts ir bīstama var paredzēt, ne velti dzeloņdrāts tiek izmantota karadarbības vajadzībām un cietumu norobežošanai (un ne jau tāpēc, ka labs žodziņš sanāk, bet tāpēc, ka nevar tikt pāri nesavainojoties). Citāts:
Var antropomorfizēt zirgus cik uziet (mācīt viņiem integrāļus un mendeļējeva tabulu pie reizes), bet fakts ir tāds, ka mājas zirga smadzenes ir sarukušas tieši tāpēc, ka cilvēks domā zirga vietā. Zirgs ir atbildība, par ko ir jādomā 24 h diennaktī. Ja, nedod die's, ar to zirgu kaut kas notiks, ko tu vainosi - zirga vājo spriestspēju vai pati sevi? Zirgu var iemācīt likumsakarības (t.b. izzināt, un izzināšana ne tuvu nav domāšana), bet tas tā pat ir kaķim zem astes, kad sāk darboties instinkti, arī cilvēks paliek par nožēlojamu lopiņu, ja saskaras ar bara instinktu.
|
||||
|
||||
|
Citāts:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citāts:
Var paredzēt, ka zirgs sabaidītos var nejauši trāpīt kājai starp restēm boksā – vai tad nevar?! Ja cilvēkam ir nauda lai sataisītu lielu aploku no dzeloņdrāti, kur zirgiem pietiek vietas gan paskriet, gan mierīgi paganīties, tad es neredzu problēmu. Ja aploks ir maziņš un zirgu daudz, tad es arī stingri pret. Vai nu zirgs ir specifisks (piekrītu, ka visus nevar iemācīt) Vecāku variants, kad zirgi staigā paši pa pilsētu man liekas ir DAUDZ bīstamāks. Citāts:
(tikai neapvainojoties, vienkārši šodien labs garastāvoklis...) |
|
|
||||
|
||||
|
manuprat elektriskaja ganaa zirgs, panikas situacija, var sapiities un nozhnaugties ne trakaak ka draatiis.. nekas nav labi.
man piemeram loti patik Irijaa dzivzhogi, ieksha tiem gan ir visiem dzelondratis, bet tie zhogi ir loti biezi un augsti. lauki nav puteklaini un zirgi neradz kas uz celja isti notiek. |
|
|
||||
|
||||
|
tādeļ jau elektriskais gans nav (vismaz tam nevajadzētu būt) pārak izturīgs - lai zirgam tajā ieskrienot, tas drīzāk saplīst, kā zirgs tajā iepiņkerējas. bez tam, piemēram, skrienot gar el. ganu, un nejauši tam pieduroties, neko vairāk par strāvu zirgs nejūt, tai pat laikā gar dzeloņdrāti kāds plēsums ir garantēts.
mani neviens nepārliecinās, ka zirgs var stāvēt dzeloņdrātīs - pa manam ir pietiekami daudz iespēju zirgam satraumēties pat visdrošākajā aplokā, kur nu vēl kā papildus biedu uzlikt dzeloņdrātis labi, turiet savus zirgus dzeloņdrātīs, potenciālo brūču fani; man, par laimi, ir iespēja iztikt bez tām ![]()
|
||||
|
||||
|
kušu kušu renoo, neuzvelcies lieki. ja ir izvēle, es noteikti savuzirgus neturetu draatis. man personigi tas nepatik. bet traumeties var jebkura aplokaa tas tik tiesham.
elektriskos ganus loti biezhi novelk papildus koka aplokam. un pilnigi mierigi zirgs var sapiities taja, ja piemeram seta kautkadu iemeslu delj saluzt un zirgs iekapj snoree vai lentee un cibric projam un cibric paklup un vel sazin ko.. dzeloniem viennozimigi nav nekada estetiska skata un princpa visur kur tie ir tie vnk ir parpalikumi no senakiem laikiem. |
![]() |
| Ievietot rīkus | |
| Rādīt režīmus | |
|
|
Līdzīgas tēmas
|
||||
| Tēma | Tēmas autors | Forums | Atbildes | Pēdējais sūtījums |
| Zirgi un aitas! | amigo | Zirgi - Horses | 4 | 06-05-2010 20:38 |
| Vajadzīgi zirgi | keda | Zirgi - Horses | 29 | 16-08-2007 11:52 |
| suns un zirgi | euzha | Viss par zirgiem - All about horses | 10 | 12-03-2007 22:51 |
| Tiek pārdoti šādi zirgi | Panda | Arhīvs | 9 | 14-02-2007 11:07 |
| Pārdošanā dažāda vecuma zirgi Pierīgā | Panda | Arhīvs | 0 | 27-01-2006 10:44 |