![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Labdien,
ir sagadījies tā, ka kādu laiciņu esmu mēģinājusi strādāt citās jomās,bet sapratu, ka tomēr bez zirgiem nespēju. Tāpēc meklēju darbu ( varu apkopt,tīrīt boksus, jāt, vadāt uz ganībām, barot, trenēt.. ). Man ir 24 gadi, sauc par Laumu, esmu strādīga un mīlu dzīvniekus. Dzīvoju Rīgā, ir iespēja dzīvot Limbažos. Man diemžēl nav personīgais auto, tāpēc priekšroka būs stallim, kur var tikt ar vilcienu vai autobusu (un kājām), vai kur var dzīvot uz vietas. Esmu piedalījusies sacensībās līdz 1m, esmu trenējusies Salaspilī ( Arizona), Tukumā un Kleistos(ar privāto treneri), pirmo reizi ar nopietniem treniņiem saskāros 12gadu vecumā. Vēlos kaut minimālu samaksu(atkarībā no slodzes). No septembra turpinu mācības augstskolā(pēdējais gads),bet tās būs dažas dienas(2-3) nedēļā. Vasarā varu strādāt pilnu slodzi. Ja ir kādi piedāvājumi un /vai jautājumi - kontakti: lauma.zh@inbox.lv tel. 29935304, Lauma. ![]() ![]() Pēdējo reizi rediģēja seltika1 : 01-07-2010 at 13:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Ir interese. Nosūtīju e-pastu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Paldies, jau darbojos
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Zinu, ka staļļa saimniece ari ir apmierināta
![]() |
![]() |
| Ievietot rīkus | |
| Rādīt režīmus | |
|
|
Līdzīgas tēmas
|
||||
| Tēma | Tēmas autors | Forums | Atbildes | Pēdējais sūtījums |
| Fūre - vajag | caps | Transports - Transport | 1 | 24-07-2009 19:53 |
| Vajag treilera pak. | agre | Transports - Transport | 2 | 26-08-2008 13:00 |
| Vajag zirglietas.... | nauvite | Arhīvs | 11 | 25-01-2007 18:58 |
| vajag veel kko klaat? | dimcix | Barība - Feeding | 25 | 11-12-2006 20:17 |
| Steidzīgi Edvīna Strauta telefonu vajag! | bonija | Kalējs - Farrier | 2 | 07-08-2006 12:12 |